Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Prijzenslag voor judoka’s Van Rheenen Sport

Algemeen

ALMERE – Met maar liefst 24 judoka’s was Van Rheenen Sport goed vertegenwoordigd op het clubtoernooi in Lelystad, vorige week. 23 medailles werden er mee teruggebracht.


Het toernooi werd op twee gebieden gehouden. Allereerst het normale judotoernooi, maar er werd ook gestreden in een grondtoernooi. Hierbij waren alleen grondtechnieken als houdgrepen, verwurgingen en armklemmen toegestaan en het staande judo was niet aan de orde.
Rick Bolten, Maureen Vos en Jasper van de Born zagen kans om in beide categorieën op de eerste plek te komen. In het gewone toernooi wisten ook Noah Krol, Jael de Looze en Timo Hartman de eerste plaats te veroveren. Timo deed dit met overmacht. Met zeer mooi judo wist hij zijn tegenstanders kansloos te overmeesteren.
De tweede plek werd in beslag genomen door Liam Kasanpawiro, Tycho Honing, Theys Smits, Dennis Kok en Arnoud van Suijdam, die al geruime tijd geen wedstrijden meer had gedaan.
Derde plaatsen werden behaald door debutant Rick van de Meij, Coen Vredenburg, Kayleigh Barel, Remco Buddelmeijer, Ricardo Timmermans, Bart Mol en Richairo Emanuels. Richairo kreeg een eervolle vermelding omdat hij al 11-jarige in een poule zat met jongens die ruim twee jaar ouder waren en het zeer goed gedaan had.
Bij het grondtoernooi waren er behalve de drie eerste plaatsen ook nog een tweede plek voor Jeffrin Dumas en een derde plek voor Jael de Looze.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto