Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Almere DEZE WEEK shirtsponsor ASC Waterwijk

Algemeen

SPORTPARK RIE MASTENBROEK – Almere DEZE WEEK is een van de nieuwe shirtsponsoren van voetbalvereniging ASC Waterwijk. Met ingang van seizoen 2012-2013 hebben vijf gerenommeerde bedrijven zich aan het ASC Waterwijk-wedstrijdshirt verbonden. Vrijdag werd het nieuwe shirt gepresenteerd.


Komend seizoen speelt de Almeerse derdeklasser in een nieuw tenue. Vanaf de F18 tot en met de zondag 1 zal in een identiek, gesponsord shirt worden gestreden. Dit is mogelijk gemaakt door de Almeerse bedrijven Ruitenheer (hoofdsponsor), Almere DEZE WEEK, Desko kantoormeubelen, Grafiplaza Flevoland BV en T.S.R. Total Sound Reinforcement.
Bij de voetbalvereniging is men bijzonder content over de gemaakte afspraken. Voorzitter van de sponsorcommissie Jaap Portengen: “Dat deze bedrijven zich met de club hebben verbonden geeft precies aan waar wij de laatste jaren mee bezig zijn. Wij willen een stabiele, ambitieuze amateurvereniging neerzetten, zowel op sportief als sociaal niveau. Deze bedrijven helpen mede deze doelstellingen te realiseren.”
De laatste maanden zijn er, naast de shirtsponsoren, ook veel nieuwe bedrijven bijgekomen die (vaak door middel van bordreclame) de club ondersteunen. Portengen: “Bedrijven vinden het interessant om via onze club exposure te creëren. Naast dat wij rond de 1.500 spelende leden hebben, passeren op gemiddelde speelweekenden tussen de 2.000 en 2.500 mensen de toegangspoort. Voor iedere ondernemer is het een commerciële uitdaging hier wat mee te doen. Binnenkort stellen wij onze sponsoren ook in staat om één op één met onze leden te communiceren.”
Meer informatie: Jaap Portengen, 06-51423397.

Wedstrijd

Na het ondertekenen van de sponsorovereenkomsten vond vrijdag 13 juli het eerste oefenduel plaats tegen Almere City FC. De mannen ASC Waterwijk van de nieuwe oefenmeester Gerard Staats speelden een meer dan verdienstelijke partij tegen de professionele buren. De eindstand was bij rust reeds bereikt: 0-2. De doelpuntenmakers voor Almere City waren Hicham Faik en Mitchell Kappenberg. Het volgende oefenduel van ASC Waterwijk is zondag 29 juli om 13.00 uur thuis tegen hoofdklasser FC Hilversum.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto