Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Bronzen regen voor judoka’s Van Rheenen Sport

Algemeen

ALMERE - Afgelopen weekend stond in het teken van het Open Flevolands Judotoernooi in Lelystad. Van Rheenen Sport was er vertegenwoordigd met zeventien judoka’s, waarvan er maar liefst tien terugkwamen met een podiumplaats.


Zeven judoka’s wisten beslag te leggen op de bronzen plek. Een prima prestatie, omdat er na de gewone poulepartijen ook nog kruisfinales werden gehouden. Koen van den Bosch, Robin van Brugge, Job Sengers, Timo Hartman, Tycho Honing, Hensley Hubert en Rianne Groen zijn de judoka’s met de derde plaats.
Een tweede plek werd veroverd door Jasper van den Born en Mitchell Barel. Romy Spoelder werd overtuigend eerste, zonder ook maar één partij te verliezen.
Ook zonder de judowedstrijden blijft het druk bij Van Rheenen Sport. Zaterdag 23 juni worden er bijna 320 judoka’s geëxamineerd. Op dit terugkerende evenement staan de judoka’s in de leeftijd van 5 tot 18 jaar centraal. Zij kunnen dan hun vaardigheden laten zien. Ook de ouders van de judoka’s zullen aan de bak moeten. Traditiegetrouw gaan de ouders de eerste les na het examen meedoen in de judoles.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto