Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Sportieve start van zomerseizoen bij tennisvereniging Het Nieuwe Land

Algemeen

STEDENWIJK - Afgelopen zondag is bij tennisvereniging Het Nieuwe Land (HNL) het zomerseizoen op sportieve gestart. Tijdens de GIGA tennisdag op het park aan de Delftstraat 2, konden leden en introducés gratis meedoen met de professionele tennisclinics van Dunlop en Tenniscollege Flevoland.


Nieuwe rackets werden getest, advies ingewonnen en de eerste ballen werden geslagen tijdens de toss. Naast alle sportiviteit kon de jeugd ook nog meedoen met een kleurwedstrijd, er was een prijsvraag en uiteraard werd deze dag feestelijk afgesloten met een Happy Hour in de gerestylde en opgefriste kantine van HNL. De vereniging staat al ruim dertig jaar bekend als de gezelligste vereniging van Almere en heeft dit tijdens deze dag weer helemaal waargemaakt.
Veel tijd om bij te komen van deze dag is er niet, want zondag 1 april staat alweer de volgende sportieve activiteit op de planning: het openingstoernooi voor recreanten en de Champions League tussen competitieteams.
Nieuwsgierig geworden naar HNL? Kijk op de site voor meer informatie www.hetnieuweland.nl of kom langs op de Delftstraat 2 (naast de Shell aan de Stendendreef).

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto