Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Oktoberfest in Podium de Meester

Algemeen

STAD CENTRUM - Voor de tweede keer vindt zaterdag 15 oktober de Almeerse editie van het Oktoberfest plaats. Ook dit jaar organiseert Podium de Meester in samenwerking met Studentenvereniging Endzjin hét feest voor iedereen die kennis wil maken met de typische Oktoberfest inclusief Paulaner bier, lederhozen, braadworsten, schlagers en apres-ski.


Tijdens deze avond zijn er optredens van De Mexicano’s, Tiroler Teufel en Heidi plus een DJ-set van Tiroler Heinz. Om de sfeer er bij binnenkomst meteen in te brengen worden de bezoekers bij de entree getrakteerd op een bierpul. Deze mag iedereen niet alleen houden maar wordt ook eenmalig gevuld met Paulaner bier of frisdrank. Daarnaast staan er ook een kraam met authentieke Oktoberfest-lekkernijen zoals pretzels en broodjes worst en heeft de muziek een Duitse inslag met blaaskapel, schlagers en feestmuziek.
Podium de Meester is te vinden aan de Rentmeesterstraat 2. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar voor 5 euro. De aanvang is om 20.00 uur en het duurt tot 02.00 uur. Entree is vanaf 16 jaar.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto