Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Dierenkliniek Labes al 25 jaar in Almere

Algemeen

STEDENWIJK – Dierenkliniek Labes bestaat 25 jaar. Op zaterdag 14 mei organiseert de kliniek daarom van 11.00 tot 16.00 uur een open dag voor alle dierenliefhebbers.


“Iedereen is welkom”, vertelt eigenaresse van de kliniek Mieke Labes enthousiast. “Voor de kinderen hebben we onder andere een springkussen en een popcornmachine en is er een clown aanwezig. Verder wordt er veel informatie gegeven over diverse dierenaangelegenheden. Zo geeft een dierenartsspecialist in tandheelkunde uitleg over gebitsinspectie en – behandeling voor hond, kat of konijn, een trimster geeft voorlichting over vachtverzorging en de papegaaienvereniging is aanwezig om liefhebbers van papagaaien te informeren over de verzorging van deze dieren. Verder wordt er voorlichting gegeven over goede voeding en verzekeringen voor dieren en is de dierenambulance aanwezig om te vertellen over hun werk.”
Elke bezoeker van de kliniek kan tijdens de open dag deelnemen aan een prijsvraag voor kinderen en volwassenen. Ook is er een actie met gratis voer, worm-en vlooienmiddelen.
Bij het enthousiaste team van vijf dierenartsen en zeven dierenartsassistenten kunnen Almeerders met alle soorten huisdieren terecht. “We hebben de volledige kennis in huis. Kwaliteit en service vinden we erg belangrijk. We geven veel persoonlijke aandacht aan de klant. Zo hebben we bijvoorbeeld een speciaal afvalprogramma voor te dikke dieren, een specialist in tandheelkunde, een eigen röntgenafdeling en veel kennis van papegaaien”, besluit Labes.

Dierenkliniek Labes

Amersfoortweg 1
1324 PE Almere
036-5300759
www.dierenklinieklabes.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto