Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Inline-skateclinics door Almeerse Schaatsvereniging tijdens Nationale Sportweek

Algemeen

STAD CENTRUM - Door de Almeerse Schaatsvereniging (ASV) wordt in samenwerking met Sport 2000 Sportpaleis tijdens de Nationale Sportweek op woensdagmiddag 20 april en donderdagavond 21 april Inline-skateclinics georganiseerd.


Op woensdagmiddag 20 april van 13.30 tot 15.00 uur worden er voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar skateclinics georganiseerd. Verzamelen bij de winkel van Sport 2000 Sportpaleis (onder V&D), aan de Corridor 8.
Onder begeleiding van ervaren instructeurs van ASV wordt er voor beginners een clinic veiligheid en remmen gegeven bij Sport 2000 of op de Esplanade. Met de kinderen met veel ervaring wordt er onder begeleiding een toertocht gereden van 7 kilometer rondom het Weerwater. Er zijn skates, bescherming en helmen te leen.
Op donderdag 21 april wordt van 19.00 tot 20.00 uur voor jeugd en met name volwassenen een clinic remmen en veiligheid georganiseerd. Verzamelen bij de winkel van Sport 2000 Sportpaleis (onder V&D) aan de Corridor 8. Onder begeleiding van ervaren instructeurs van ASV wordt er vooral geoefend met remmen en gelet op veiligheid tijdens het inline-skaten.
Inschrijven kan via anton@asv-almere.nl of in de winkel van Sport 2000 Sportpaleis, Corridor 8. Schrijf je in voor deze leerzame clinics! Deelnemers aan de clinics krijgen gratis een Nationale Sportweek T-shirt.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto