Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Almeerse dansers net niet in de top drie tijdens NK StandaarddansenPaul en Cynthia vierde, Dennis en Samantha vijfde

Algemeen

POORT - Het Almeerse danspaar Paul Bakker en Cynthia Kolijn zijn afgelopen weekend vierde geworden tijdens de NK Standaarddansen, dat zaterdag en zondag plaatsvond in de Topsporthal in Almere Poort. Cynthia’s zus, Samantha Kolijn, danste met Dennis Voermans ook de sterren van de hemel en behaalde de vijfde plaats.


De NK-Standaard Ballroomdansen vonden zondag 21 november in het Topsportcentrum Almere plaats. De Almeerse dansparen behaalden net niet de top drie. Op de eerste plaats kwamen Marcello Nencini en Tessa De Jongh, de tweede plaats was voor het danspaar Jeffrey Van De Schraaf en Eneth Mercédesz -Erós. Als derde eindigden Jan Willem Mostert en Kendra Kraus. Hoewel de organisatie zelf ook hoge verwachtingen had van de Almeerse dansparen, vielen zij net buiten de top drie.

Trots

“Hoe dan ook is het een heel mooie prestatie, we zijn wel tevreden”, zegt Fred Kolijn, de trotse vader van Samantha en Cynthia. In het Topsportcentrum werden onder grote belangstelling de wedstrijden gedanst. In de kampioensklasse kwamen 22 dansparen op de dansvloer. Na de twee voorrondes, de kwartfinale, de halve finale werd bekend welke dansparen om de kampioenstitel in de finale zouden dansen.
“Onze twee Almeerse topdansparen, Dennis Voermans en Samantha Kolijn en Paul Bakker en Cynthia Kolijn, hebben in de finale een goede prestatie neergelegd . Zij hebben hun top-5 posities ook dit jaar weer bevestigd.”
Afbeelding

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto