Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Het dansseizoen gaat weer van start bij De Happening

Algemeen

STAATSLIEDENWIJK - Bij danscentrum De Happening aan de Koninginneweg 1 (in sportcentrum Centre Point) staan de deuren vanaf 4 september weer open voor een heel seizoen dansplezier. Naast danslessen worden er ook het komende jaar weer veel evenementen georganiseerd, zodat dansen niet alleen les is, maar ook recreatie: met veel gezelligheid het geleerde in praktijk brengen. Onder andere staat een geweldige feestavond op het programma ter gelegenheid van het 12,5-jarig bestaan.


Voordat de nieuwe clubs gaan starten zijn er van 4 tot en met 18 september twee opfrisweken, waarin de men de mogelijkheid heeft stof van het voorgaande seizoen weer op te halen. Tijdens de zomermaanden wil er nog wel eens iets worden vergeten, maar één keer zien is vaak genoeg om alles weer te kunnen.
Niet alleen halen diegenen die vorig seizoen op dansles zaten op deze manier de verschillende dansen weer op, maar ook paren die langer geleden dansles hadden en mensen die door bijvoorbeeld verhuizing een nieuwe dansschool zoeken kunnen bij De Happening zo gemakkelijk aansluiting vinden. Gevorderden die ingeschreven staan of zich tijdig inschrijven, kunnen onbeperkt en gratis meedoen aan deze opfrislessen. Ook handig om het instapniveau te bepalen.
Naast het stijldansen voor jong en oud van beginners tot vergevorderden en Lord of the Dance heeft De Happening vanaf dit seizoen ook een groot aantal nieuwe dansvormen in het pakket zoals Zumba (ook MamaKind en Gold), DanceBlast, Tapdans, KidSwing, MaxMiddagen Stijldans en Solo Latin. Alle nieuwe clubs starten in de week van 19 september.
Kijk voor meer informatie eens op de website www.dehappening.nl of bel 036-5304494/06-28584424. Of kom langs tijdens de Open Avonden op zaterdag 4, 11 en 18 september.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto