Afbeelding
Almere DEZE WEEK

AS80 viert 30-jarig jubileum

Algemeen

Door Rik Blokzijl, voorzitter

“Het is 30 jaar geleden dat onze Voetbalclub AS80 is opgericht, vanuit de polderklei opgetrokken en inmiddels de oudste vereniging van Almere.
Ons sportpark “Klein Brandt” is inmiddels omgeven door grote bomen en die kenmerken de ouderdom van ons bestaan, een club van Stedenwijk, Muziekwijk en inmiddels Literatuurwijk en andere wijken waar onze leden woonachtig zijn. Wij zijn trots dat wij bijna 1.200 leden hebben die elke dag trainen en elk weekend vol passie en strijd hun wedstrijden spelen op ons prachtige sportpark.
“Het is prachtig bij AS80”, is al jaren onze slogan, wij proberen als bestuur en alle betrokkenen bij AS80 om er elke keer weer een geweldige voetbaldag van te maken, onze vrijwilligers, trainers, begeleiders zijn daar elke dag mee bezig en willen het een ieder naar zijn zin maken.
Op 4 en 5 september vieren wij ons 30-jarig bestaan, en dat gaat een super weekend worden, 4 september starten wij ‘s ochtends met het oplaten van bijna duizend ballonnen en de ballon die de meeste kilometers heeft afgelegd neemt een prijs in ontvangst. Daarna spelen de jeugdelftallen van AS80 een jeugd toernooi.
Op 4 september om 16.00 uur is de aftrap van de wedstrijd AS80-Lucky Ajax, het team met sterren van weleer met vaak aanwezig: Frank de Boer, Ronald Koeman, Sjaak Zwart, Bryan Roy, Aron Winter, Dennis Bergkamp, Simon Tahamata, Danny Blind, onder meer. Daarna zullen de aanwezige AJAX sterren van weleer handtekeningen gaan uitdelen. ‘s Avonds is er vanaf 19.30 uur voor alle (ouders van) AS80 leden, een spetterende feestavond met optredens van Danny Lit, en 2-Force. Ter afsluiting, om 24.00 uur, wordt er een vuurwerk show afgestoken, waar heel Almere van zal genieten. Zondag 5 september wordt er een onderling toernooi gespeeld tussen onze B en C junioren en om 12.00 uur is de Jubileumwedstrijd Oud AS80-AS80 .
Wij als AS80 zijn ontzettend trots op ons jubileum en verwachten dat het een geweldige feest wordt, en wij nodigen hierbij dan ook een ieder uit, om met name bij onze Jubileum wedstrijd tegen Lucky AJAX op zaterdag 4 september om 16.00 uur op ons sportpark “Klein Brandt” aanwezig te zijn.
Kaarten voor deze unieke wedstrijd zijn 3 euro per persoon; deze zijn te koop iedere avond tot en met 3 september vanaf 18.00 uur in ons clubhuis van AS80, en bij de PLUS-supermarkt in Muziekwijk, Bruna Muziekwijk en Bruna in het stadshart, het Sportpaleis en cafetaria Kroon in Muziekwijk.
Alleen met een geldig toegangskaartje kunt u deze unieke wedstrijd volgen.
Gezien de verwachte drukte raden wij een ieder aan om met de fiets of het openbaar vervoer te komen, indien u toch met de auto komt, kunt u parkeren bij “spotlight” en de openbare parkeerplaatsen bij amateurkunsten gebouw de glasbak en bij station Muziekwijk. Borden verwijzen verder naar ons sportpark.
Wij hopen als AS80 dat het een onvergetelijk weekend zal worden.”

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto