Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Snoekbaars Hengelsport maakte speciale hengel Andy wint exclusieve jubileumhengel Almere DEZE WEEK

Algemeen

MARKERKANT - Andy Smit heeft de exclusieve vishengel gewonnen die Snoekbaars Hengelsport in maart ter beschikking stelde als cadeau voor de vijfde verjaardag van Almere DEZE WEEK. De lezers van de krant konden de hengel winnen. Uit de vele inzendingen werd Andy als de gelukkige winnaar gekozen.


Alle sportvissers in Almere kennen De Snoekbaar Hengelsport aan de Markerkant. Al zestien jaar lang biedt De Snoekbaars in de persoon van Chris Loef alles op hengelsportgebied.
Voor Almere DEZE WEEK maakte De Snoekbaars een hengel ter waarde van 475 euro, handgemaakt door medewerker Jerry ter Wengel. De basis van de hengel is carbon en geïmporteerd uit Amerika. Het handvat is van Portugees kurk, de diverse segmenten van de hengel werden met speciaal garen strak omwikkeld. Daarna zijn diverse laklagen aangebracht. In totaal zit er meer dan 20 uur werk in de tophengel. Het eindproduct: een hengel van het merk L & W Rods Almere, glanzend en sterk, altijd een uniek bezit.
Andy Smit is de gelukkige winnaar van de hengel. “Ik wilde de hengel ontzettend graag hebben omdat ik een echte visliefhebber ben. Toen ik in Almere DEZE WEEK zag dat die fantastische hengel te winnen was, heb ik direct een mail gestuurd en geschreven dat ik die wel graag wilde winnen. En ik won ook nog!”
De jonge Almeerder heeft nog niet met zijn hengel aan de waterkant gezeten. “Het is nu te warm, maar zodra het kan, ga ik hem gebruiken. Ik ben er apentrots op.”

Snoekbaars Hengelsport

Markerkant 1202-F
1314 AK Almere Stad
Telefoon 036 5300383
www.snoekbaars-hengelsport.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto