Afbeelding

Veel activiteiten tijdens Zomer in Haven

Algemeen

HAVEN CENTRUM - Beleef de zomer dit jaar weer met een citytrip naar Almere Haven. Tijdens ZOMER IN HAVEN, van woensdag 11 tot en met zaterdag 21 augustus 2021, kunnen bezoekers (deels gratis) deelnemen aan een groot aantal activiteiten en daarbij genieten van de stranden, terrassen en winkeltjes.

Vorig jaar was er tijdens ZOMER IN HAVEN ook al van alles te doen in het centrum van Haven. De organisatie heeft dit jaar nog meer dagen en meer activiteiten georganiseerd. Op het water kan men leren zeilen, surfen, suppen en kanoën. Verder wordt er yoga gegeven op het strand. Kinderen kunnen knutselen, stenen schilderen, een gymtas kleuren, zelf slippers pimpen en kwallen maken. Verder is er Jeu de Boule, Sport en Spel en zijn er senioren activiteiten. En wat te denken van speciale dansoptredens, Art House films, de klassieke Goede Rede concerten en bijzondere expo’s in Corrosia.

De muzikale aftrap wordt vandaaag verzorgd door Henk Wolleswinkel, keyboardspeler uit Almere Haven. Hij zal vanaf 15:00 voor de Blokker gaan spelen. Shanty Koor Almere zal op vrijdag 13 en 20 augustus vanaf 15:00 uur op diverse plekken optreden in het centrum van Haven.

Ga naar zomerinhaven.nl en boek jouw activiteiten. Volg ZOMER IN HAVEN via Facebook en Instagram om de meest actuele informatie te ontvangen. 

Dit jaar steunt Promenade Almere Haven de stichting Kanjer Wens Nederland. Deze stichting vervult wensen van kinderen met een ernstige ziekte of chronische aandoening door het realiseren van een onvergetelijke Kanjer Dag. Dit is mogelijk door het ontvangen van donaties.

Uit de krant