(Archieffoto: Fred Rotgans)
(Archieffoto: Fred Rotgans) Almere DEZE WEEK

Halloweenkermis in Almere Buiten

Algemeen

BUITEN - Op het evenemententerrein bij het Rio de Janeiroplein in Buiten kunnen kermisliefhebbers tien dagen lang hun hart ophalen. Op zaterdag 30 oktober is er een speciale Halloweeneditie van 17.30 tot 21.30 uur. 

Liefhebbers van het Spookhuis, de Break Dance, het Doolhof en de Autoscooters en fans van churros, nougat, poffertjes en suikerspinnen kunnen hun hart weer ophalen. 

Prikkelarme kermis

Net als vorig jaar is er op zaterdag 30 oktober ook weer een prikkelarme kermis. Dat betekent dat tussen 12.00 en 14.00 uur alle geluidsinstallaties en special effects uitgaan en de lichten worden gedimd. Zo is de kermis in Almere Buiten geschikt voor mensen die wél van kermisattracties houden, maar niet tegen te veel prikkels kunnen, zoals mensen met autisme, ADHD, epilepsie of hooggevoeligheid. Maar natuurlijk zijn alle andere kermisliefhebbers ook van harte welkom.

Korting en Meet & Greets

Op vrijdag 29 oktober en vrijdag 5 november zijn er de MEGA kortingsdagen. Op beide vrijdagen zijn alle attracties met korting toegankelijk. De kortingen zijn te vinden bij de attracties en kramen op de kermis. Daarnaast zijn er natuurlijk de meet & greets voor de allerkleinsten. Fans van Brandweerman Sam kunnen met hem op de foto op woensdag 3 november om 15.00 uur. Op zondag 7 november is er om 15.00 uur een meet & greet met Chase, Marshall en Skye van Paw Patrol.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto