Mettin Bildirici nam samen met zijn zoons de sleutels in ontvangst en de Toyota-dealer kreeg een taart van de Zorgbakkerij. (Foto: Almere DEZE WEEK)
Mettin Bildirici nam samen met zijn zoons de sleutels in ontvangst en de Toyota-dealer kreeg een taart van de Zorgbakkerij. (Foto: Almere DEZE WEEK)

Toyota Proace Verso voor Zorgbakkerij Almere

Algemeen

ALMERE - Toyota Zonneveld Almere heeft vrijdag een Toyota Proace Verso afgeleverd aan Mettin Bildirici van Zorgbakkerij Almere. De ruime elektrische personenbus zal worden gebruikt om de dagbestedingsmedewerkers te vervoeren van en naar de nieuwe locatie van de Zorgbakkerij in Oosterwold.

De Zorgbakkerij Almere biedt ontwikkelingsgerichte dagbesteding aan jongeren met een verstandelijke beperking en/of autisme. De zorgbakkerij is in 2018 opgericht door Mettin Bildirici, zelf vader van een zoon met een verstandelijke beperking en autisme en eigenaar van Banketbakkerij Schep in Almere Stad.

Naast het huidige bakkerswerk komen er op de nieuwe locatie aan de Ban Zhaoweg in Oosterwold nieuwe dagbestedingsactiviteiten bij. Een belangrijke uitbreiding is het café met een theetuin waar bezoekers het zelfgebakken brood, gebak en versbereid schepijs kan komen proeven. Een andere activiteit is de tuingroep die in het voedselbos gaat werken. Verder worden er in kleine groepjes gevarieerde activiteiten aangeboden die gericht zijn op het beleven van een fijne dag binnen een duidelijke structuur.

Kijk voor meer informatie over de activiteiten van Zorgbakkerij Almere op www.zorgbakkerijalmere.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto