(Foto: AdobeStock)
(Foto: AdobeStock)

Deel Filmwijk heeft nog steeds geen stempas

Algemeen

ALMERE - Een aantal inwoners van Filmwijk heeft nog steeds geen stempas ontvangen. Alleen al op de Maurits Bingerstraat is op vijftien adressen de stempas niet bezorgd.

Meerdere inwoners in de Filmwijk blijken geen stempas te hebben ontvangen, terwijl deze volgens de app van PostNL wel bezorgd zou worden. “Heel vervelend, want wij willen wel kunnen stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen”, aldus een bewoner. Hij weet via de buurt-WhatsApp dat er bij meerdere adressen in de wijk geen stempas is ontvangen.

Vervangende pas

Een woordvoerder van de gemeente laat in een reactie weten dat tot en met vrijdag 11 maart een vervangende stempas kan worden aangevraagd. Meer informatie hierover staat op: Verkiezingen | Gemeente Almere  (onder het kopje ‘stemmen’ staat ‘Stempas kwijt of niet ontvangen’) of rechtstreeks op Stemmen | Gemeente Almere.

Verkiezingskrant

Op woensdag 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Ook op maandag 14 maart en dinsdag 15 maart is al een aantal stembureaus open. Door een stem uit te brengen, bepalen inwoners mee wat er de komende jaren in onze gemeente gebeurt. Meer informatie over de gemeenteraadsverkiezingen en de deelnemende partijen in Almere is ook te lezen in de uitneembare Verkiezingskrant die is gepubliceerd in de krant Almere DEZE WEEK van 2 maart.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto