Supermarktmanager Danny Cordes opende samen met Rianne Weernekers (l) en Esther Weernekers (r) de vernieuwde Albert Heijn Waterwijk. (Foto: Fred Rotgans)
Supermarktmanager Danny Cordes opende samen met Rianne Weernekers (l) en Esther Weernekers (r) de vernieuwde Albert Heijn Waterwijk. (Foto: Fred Rotgans) Fred Rotgans

Vernieuwde Albert Heijn in Waterwijk feestelijk geopend

Algemeen

WATERWIJK - De vernieuwde Albert Heijn aan het Botplein is dinsdag feestelijk heropend. De supermarkt van de ondernemersfamilie Weernekers was tijdelijk gesloten vanwege een ingrijpende verbouwing. Winkelmanager Danny Cordes en zijn medewerkers heten iedereen weer van harte welkom 

De verbouwing heeft plaatsgevonden binnen de bestaande muren, maar dankzij een slimme indeling is de winkel veel ruimer. “We krijgen het nieuwste concept met veel aandacht voor vers”, vertelt supermarktmanager Danny Cordes. “En er komt meer digitaal gemak. Zo vind je actuele prijsinformatie op elektronische schapkaartjes. Bij 6.000 eigen-merkproducten van Albert Heijn zie je de Nutri-Score die helpt bij het maken van een gezondere keuze.” Het aantal zelfscankassa’s is uitgebreid naar 12. Er staat een speciaal team klaar staat om klanten te helpen die niet bekend zijn met zelfscan. Afrekenen bij een reguliere kassa kan natuurlijk ook. 

Meer vega(n) en biologisch

Bij Albert Heijn Waterwijk is kiezen voor vers en lekker eten nog gemakkelijker, dankzij het grote aanbod maaltijdsalades, verspakketten en maaltijden. Klanten vinden er nu bovendien veel meer vega(n) en biologische producten. Er is een ruimer assortiment vleeswaren, kaas en tapas. Zo worden onder andere grillworst, kippenvleugeltjes en gehaktballen vers in de winkel gegrild. De bakkerij biedt meer verschillende soorten brood, broodjes, hartige snacks en taarten. Ook de bloemen- en plantenafdeling, het afhaalpunt van bol.com en de stomerij zijn weer terug in de winkel. Ook de Gall & Gall van Weernekers is compleet vernieuwd en inmiddels weer open. 

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto