(Foto: Adobe Stock)
(Foto: Adobe Stock) melita - stock.adobe.com

Wat wil je kwijt over Almere? Laat je 5 april horen!

Algemeen

ALMERE – Ontmoetingscentrum Casa Casla organiseert dinsdag 5 april een avond waarop iedereen mag laten horen waarom de opkomst bij de laatste verkiezingen zo schrikbarend laag was. Almere DEZE WEEK ondersteunt het initiatief. De avond is verboden voor politici. We willen jouw stem horen! Heb je niet gestemd, of heb je een idee waarom zoveel Almeerders wegbleven? Meld je aan via info@casacasla.nl.

Slechts 39,8 procent van de Almeerders kwam opdagen voor de gemeenteraadsverkiezingen. 61% van de Almeerders interesseert de politiek kennelijk niet zo. Of is dat een misvatting? Als krant kijken we ook graag in de spiegel: besteden wij teveel aandacht aan de politiek? Wat kan er anders? We willen het graag van jou weten op 5 april. Dit is de kans om je wel te laten horen, of naar andere niet-stemmers te luisteren. 

Aanmelden 

Aanmelden voor het eerste stadsgesprek is gratis en kan via het mailadres info@casacasla.nl. De bijeenkomst begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19 uur. Er is plaats voor maximaal honderd deelnemers.
Casa Casla is gevestigd aan het Weerwaterplein 3 (bij het Deventerpad)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto