Ruben Anthony tijdens de opname van de clip. (Foto: Cameron Mitchell Vomsteeg)
Ruben Anthony tijdens de opname van de clip. (Foto: Cameron Mitchell Vomsteeg)

Ruben Anthony schittert op Las Vegas Strip

Algemeen

ALMERE – De Almeerse zanger Ruben Anthony lanceerde vorige week zijn nieuwe single Drink You Away. De bijbehorende videoclip werd opgenomen op de wereldberoemde Las Vegas Strip. De verslaggever van deze krant was stomtoevallig getuige.

Door Marcel Beijer

Probeer het je voor te stellen: zanger Ruben Anthony zingt zijn nieuwe hit in, zittend op een bank die is gemonteerd op een open vrachtwagen. De truck, met daarop een crew technici, rijdt rondjes over de Las Vegas Strip. Op beeld is de vrachtwagen niet te zien en lijkt het alsof de Almeerder over de strip zweeft, in de stromende regen. Ook dat is trucage: er is namelijk geen wolkje aan de nachtelijke hemel te zien. Het visuele effect is adembenemend.
Ik was in Las Vegas voor de presentatie van de Engelse vertaling van mijn roman Gouden Bergen. Ruben Anthony voor de opname van zijn videoclip. Ik neem graag de uitnodiging aan om aanwezig te zijn bij de opname van de clip. Dus rij ik, samen met vrouw en twee kinderen, op diezelfde vrachtwagen mee over de strip.

Maximale eruit halen

“Het is geweldig om in dit decor mijn clip op te nemen”, zegt Anthony tussen de opnames door. “Ik heb door Corona bijna twee jaar lang niets kunnen doen. Nu alles weer mogelijk is dacht ik: ik moet het maximale eruit halen. Dus rij ik hier, als simpele jongen uit Curaçao, verdorie met een professionele crew over de Las Vegas Strip, in het hart van de entertainmentindustrie. “Zo leuk dat een Almeerse journalist daar bij kan zijn. Wat een toeval.”

Drink You Away

Ruben Anthony schreef Drink You Away samen met Leon Sherman. De plaat is geproduceerd door Mitchell Yard, gemasterd door Ivo Statinski. De Las Vegas-clip, gemaakt door Cameron McKinlay en Leo Moctezuma, is vanaf donderdag te zien via YouTube en te beluisteren via alle bekende streamingdiensten zoals Spotify. In de clip speelt ook Patricia Bouchebel mee.



Ruben Anthony en Marcel Beijer ontmoetten elkaar in Las Vegas. (Foto: aangeleverd) - Credit

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto