Het NK Little League is dit weekend te zien bij BSC Almere (Foto: NK Little League)
Het NK Little League is dit weekend te zien bij BSC Almere (Foto: NK Little League)

NK Little League bij BSC Almere in Pinksterweekend

Algemeen

FBK SPORTPARK - Komend pinksterweekend, en dus ook op Pinkstermaandag, is er top Jeugd Softbal bij Almere. De Nationale Kampioenschappen ‘Little League 2022’ worden er gespeeld. Met rond 250 speelstertjes en vele honderden bezoekers.

Van ’s morgensvroeg tot einde van de middag strijden de teams op zaterdag en zondag in zeven verschillende leagues om het Nederlands kampioenschap 2021.

De organiserende verenigingen BSC Almere heeft hard gewerkt om er weer een mooi feest van te maken voor de deelnemende teams.

Maar liefst zeventien regionale selectie teams gaan strijden om het Nederlands Kampioenschap ‘Little League 2022’. Van zaterdag 4 tot en met maandag 6 juni aanstaande. In de leeftijdsgroepen Littles (U13) Juniors (U15) en Seniors (U17) gaan de Softbal Meisjes hun beste spel laten zien aan de ongetwijfeld weer vele honderden fans en toeschouwers. Een Softbal Traditie!
Little League betekent voor deze jonge speelsters dat zij om het Nederlands Kampioenschap kunnen spelen met het uitzicht op Little League Europa & Amerika.
Dus; goed, attractief en spannend jeugd softbal zien? Kom het Pinksterweekend kijken op het prachtige complex van BSC Almere op het sportpark Fanny Blankers Koen. BE THERE!
Toegang gratis.

https://nklittleleague.nl/

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto