Een van de boten van Kevin van Drumpt. (Foto: aangeleverd)
Een van de boten van Kevin van Drumpt. (Foto: aangeleverd)

Floriade B.V.: pashouders gratis met boot maar Floriade. Eigenaar rondvaartboten weet van niets

Algemeen

FLORIADE – De Floriade B.V. kwam vanavond met een nieuwsbrief waarin gemeld wordt dat pashouders van de Floriade vanaf nu gratis met de boot naar de Floriade kunnen.
De eigenaar van de rondvaartboten, Kevin van Drumpt, weet van niets. Hij is totaal verrast: “mijn telefoon staat sinds een paar minuten ook al roodgloeiend.”

Door Robert Mienstra

Met Van Drumpt heeft de Floriade B.V. niets besproken over gratis vervoer, meldt hij. “Ik heb alleen een berichtje gekregen dat ik ook pashouders kan scannen. Dat moet ik morgen eerst eens uitproberen.”
Van Drumpt is ontevreden over de communicatie tussen de B.V en hem. “Alles wat we afgesproken hebben, wordt steeds weer veranderd, ik weet niet waar ik aan toe ben. De Floriade B.V. wil ook het aantal passagiers dat ik vervoer niet met mij delen. Ik heb geen idee hoeveel dat er zijn.” Verder wacht hij wel af hoe het morgen nu verder moet, “ik heb eigenlijk geen idee wat ik mijn kapiteins moet vertellen.”

“Ik probeer al weken met de Floriade B.V. via een overleg tot een oplossing te komen. We zitten midden in een onderhandeling over de afwikkeling van alle gevolgen van zaken die niet goed gegaan zijn. Er  zijn geen concrete afspraken gemaakt over gratis bootvervoer”, besluit Van Drumpt

Lees de nieuwsbrief van de Floriade b.v.: https://mailchi.mp/floriade/3062022-512101?e=222f7bf4dc

Uit de krant