(Foto: Peek & Cloppenburg)
(Foto: Peek & Cloppenburg)

Peek & Cloppenburg gaat donderdag open

Algemeen

STAD CENTRUM - Almere heeft vanaf morgen weer een vestiging van Peek & Cloppenburg. De modewinkel opent aan de Citadel, in het voormalige pand van V&D en Hudson’s Bay.

Met een oppervlakte van circa 4700 vierkante meter zet Peek &Cloppenburg in Almere een nieuw winkelconcept neer met meer dan honderd merken die conceptueel zijn ingedeeld, om het shopgemak te vergroten. Op de begane grond is herenmode te vinden, op de eerste verdieping wordt damesmode gepresenteerd. Daarnaast is er op beide verdiepingen een ruimte met sportartikelen van bekende merken. 

Blij

We zijn erg blij om de vijfde winkel van Peek & Cloppenburg te openen”, zegt Amy Kout van het concern. “Met de winkel in Almere willen we inspelen op de behoeften van onze klanten, door ze uit te nodigen in onze wereld en hen te helpen bij het kiezen van de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Dit bereiken we met een zorgvuldig geselecteerd assortiment dat zowel onze eigen merken als wereldberoemde internationale merken omvat. Mode, geschikt voor alledaags gebruik, is een absolute trend en daar spelen we in Almere graag op in.”

Peek & Cloppenburg

Peek & Cloppenburg is een moderetailer in familiebezit en marktleider in het hogere kledingsegment met ongeveer 15.000 medewerkers en meer dan 150 winkels in 15 landen in heel Europa.

Uit de krant