De spellengigant is ook genomineerd voor Onderneming van het Jaar. (Foto: Almere Zaken)
De spellengigant is ook genomineerd voor Onderneming van het Jaar. (Foto: Almere Zaken)

999 Games zet pendelbussen in tijdens Outlet Sale

Algemeen

Nadat vorig jaar het grote bezoekersaantal zorgde voor opstoppingen en overlast, heeft spellengigant 999 Games de komende Outlet Sale van dit jaar anders aangepakt. Het bedrijf, dat tevens genomineerd is voor Onderneming van het Jaar, zet pendelbussen in tijdens de sale op 26 en 27 november.

De organisatie laat weten: “De weg waaraan ons bedrijf is gevestigd, is opengebroken. Dit maakt het in combinatie met de verwachte drukte van de Outlet Sale onmogelijk om grote aantallen auto’s te laten parkeren. Bezoekers die toch met hun auto naar ons terrein komen, zullen worden doorverwezen naar Almeerderstrand. Vanaf deze parkeerplaats worden er pendelbussen ingezet, die je direct naar het 999 Games-kantoor zullen brengen. Er zal parkeerbegeleiding zijn, zodat er goed op de auto’s zal worden gelet. Zowel de parkeergelegenheid als de pendelbussen zijn gratis.”

Food & Sanitair 

Vorige jaar was het aantal bezoekers aan de spellenfabrikant dusdanig groot, dat het bedrijf dit jaar goed voorbereid de sale in gaat. Zo zijn er sanitaire voorzieningen en een foodtruck aanwezig voor de bezoekers. Ook vraagt 999 Games om mensen die zeker weten dat ze zullen gaan, zich aan te melden via hun Facebook-event. Dit is overigens niet verplicht, ook zonder aanmelden zijn bezoekers welkom.

Groei

Dertig jaar geleden begon 999 Games in 1990 als een postorderbedrijf. Dat werd al snel een succes en de onderneming bleef groeien. Het Almeerse bedrijf werd de afgelopen jaren steeds bekender met het uitgeven van bekende spellen zoals Catan, Pinguin, Tapestry, Beverbende, 30 Seconds, Carcasonne, Wingspan en Weerwolven. Inmiddels werken er in Almere ruim 30 mensen vast in dienst en een even groot aantal invalkrachten staat paraat om extra drukte aan te kunnen. Het assortiment bestaat uit honderden bordspellen, kaartspellen en accessoires.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto