De Groene Karavaan is een mobiele expositie van groene energiemaatregelen. (Foto: aangeleverd)
De Groene Karavaan is een mobiele expositie van groene energiemaatregelen. (Foto: aangeleverd)

Nationale Klimaatweek ook in Almere

Algemeen

ALMERE - Van 31 oktober tot en met 6 november is de Nationale Klimaatweek, een week waarin overal in het land aandacht wordt gegeven aan bijvoorbeeld energie besparen, isoleren, verduurzamen, vergroenen en minder afval. Ook in Almere wordt een klimaatbewuste week vol inspiratie georganiseerd. 

Dinsdagochtend 1 november opent wethouder Alexander Sprong de klimaatweek in Almere samen met de Klimaatburgermeesters. De opening in Almere vindt plaats bij de Groene Karavaan op het Stadhuisplein. De Groene Karavaan is een mobiele expositie van groene energiemaatregelen. Bezoekers kunnen er terecht voor informatie over hoe ze energie kunnen besparen. 

Kans op gratis energiescan

Tijdens de Klimaatweek staat de Groene Karavaan op dinsdag 1 november, donderdag 3 november en vrijdag 4 november op het Stadhuisplein in Almere Stad, van 10.00 tot 16.00 uur. Speciaal voor de Klimaatweek geeft de Groene Karavaan 30 vouchers weg voor een gratis energiescan van de woning ter waarde van € 100,-. Deze zijn ter beschikking gesteld door WOAB-Almere en Gemeente Almere. Kijk op www.degroenekaravaan.nl hoe je je kunt aanmelden voor de gratis energiescan. Wees er snel bij, want op is op. 

De Groene Karavaan is een initiatief van Woningabonnement WOAB-Almere Almere en Next Generation Woning en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Flevoland en de gemeente Almere. Wil je de Groene Karavaan ook bij jouw buurtactiviteit of festival? Stuur een mail naar info@degroenekaravaan.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto