Dennis van der Kolff van de Columbusschool was de winnaar van 2020. (Archieffoto: aangeleverd)
Dennis van der Kolff van de Columbusschool was de winnaar van 2020. (Archieffoto: aangeleverd)

Conciërge van het Jaar: nog drie genomineerden

Algemeen

ALMERE - Van de 91 aanmeldingen zijn er nog drie kandidaten over voor de verkiezing van de Conciërge van het Jaar 2022. Dinsdag 14 februari wordt de winnaar bekend gemaakt.

De genomineerde conciërges zijn in geheel willekeurige volgorde: Simon van Broekhuizen van Olivijn, Danny ter Avest van het OPDC en Frank Markus van Aeres. De verkiezing wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd door D66 Almere om aandacht te geven aan conciërges.
“We hebben dit jaar weer ontzettend veel inzendingen binnen gekregen. In totaal zijn er 91 nominaties ingestuurd door leerlingen, ouders en docenten met leuke anekdotes en zelfs tekeningen” vertelt Spencer Alberg, raadslid D66 Almere. “Het was daarom absoluut niet makkelijk voor onze vierkoppige jury om een winnaar te kiezen. Er zaten heel veel mooie een bijzondere verhalen tussen van mensen die hun conciërge in het zonnetje willen zetten. Uiteindelijk hebben we besloten om Simon, Danny en Frank te nomineren voor de titel.”

Dinsdag 14 februari wordt de beker uitgereikt aan de winnende conciërge door juryleden Meke Smeulders en Spencer Alberg van D66 Almere.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto