(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Partij voor de Dieren Almere organiseert ‘Zoemmm-zone fotowedstrijd’

Algemeen

Almere - De Partij voor de Dieren Almere roept alle inwoners van Almere op om deel te nemen aan de Zoemmm-zone fotowedstrijd en zo aandacht te vragen voor de biodiversiteit in de stad. De fotowedstrijd heeft als doel de bloeiende bermen en tuinen van Almere te vieren en in beeld te brengen.

“Met de Zoemmm-zone fotowedstrijd willen we de inwoners van Almere inspireren om hun persoonlijke ervaringen met biodiversiteit te delen en bewustzijn te creëren over de afname aan insecten, dat de laatste jaren erg hard gaat”, zegt Kjell van Wijlandt, raadslid van de Partij voor de Dieren Almere. “Bloeiende bermen en tuinen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ze spelen ook een essentiële rol in het behoud van onze ecologische systemen en vele insectensoorten.” 

Maaibeheer

De Zoemmm-zone fotowedstrijd is ook een gelegenheid om aandacht te besteden aan het nieuwe ecologische maaibeheer in de stad, recent in gang gezet door Jesse Luijendijk, de Almeerse wethouder van de Partij voor de Dieren. 

Inzenden

Inzendingen voor de fotowedstrijd kunnen worden gedeeld met de Partij voor de Dieren Almere via Facebook, Twitter of per e-mail naar fractiealmere@partijvoordedieren.nl. Een jury, bestaande uit de raadsfractie van Partij voor de Dieren Almere, zal alle ingezonden foto’s beoordelen. 

De “Zoemmm-zone fotowedstrijd” is geopend voor inzendingen tot en met 30 juni 2023. De winnaar wordt bekendgemaakt op 15 juli 2023 en ontvangt een leuke prijs.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto