Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verraste de winnaars met de cheques. (Foto: aangeleverd)
Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verraste de winnaars met de cheques. (Foto: aangeleverd)

Inwoners Almere verdelen 1 miljoen euro van Postcode Loterij

Algemeen

NOORDERPLASSEN - Een grote verrassing voor 23 deelnemers van de Postcode Loterij in Almere die meespelen met postcode 1319CN (straat: Kiel). Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. 

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verraste de gelukkige winnaars met de cheques. De uitreiking was live te zien tijdens de tweede aflevering van het nieuwe spelprogramma ‘All Against 1’ bij RTL4.  

De 23 deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 31.250 euro tot 125.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

All Against 1 

All Against 1 is een nieuwe spelshow gepresenteerd door Martijn Krabbé en Jelka van Houten waarin één kandidaat in de studio het live opneemt tegen heel Nederland. Zowel de kandidaat als de spelers thuis krijgen de opdracht om de uitkomsten van unieke en bijzondere experimenten in te schatten. De kijkers thuis kunnen hun antwoorden doorgeven via een app. All Against 1 is sinds zaterdag 11 november wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto