(Beeld: Publizidad)
(Beeld: Publizidad)

Heerlijk Winter (Bio)weekend in Haven

Algemeen

HAVEN - Aan het eind van het jaar worden de dagen korter en de nachten langer. We willen gezellig samenzijn en genieten van elkaars gezelschap, samen op pad gaan en eten en drinken. Maak daarom tijd op 16 en 17 december, want dan is er weer volop gezelligheid in Haven. 

Winter Fair met live muziek

Geniet van de muziek verzorgd door diverse live (kerst)bands. Loop lekker langs de tientallen kramen in winterse sferen, gevuld met wintergerelateerde artikelen maar ook kerst, lifestyle en mode. Natuurlijk kun je er ook eten en drinken, zoals pannenkoeken, oliebollen, popcorn en warme dranken. En je kunt ook de kerstman ontmoeten die er rondloopt.

Kinderattracties

Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Er zijn attracties die verspreid staan door het hele centrum. De huiskamer van de kerstman, spellen en nog meer. Daarnaast zal de Kunstbus van Kleur in Cultuur klaarstaan om met de kinderen een creatieve workshop te doen in de kerstsferen.

Groene Haven Bio Markt

Op zaterdag 16 december zullen de kramen van De Groene Haven bij de Winter Fair staan. Dé markt voor biologische, duurzame en lokale producten. Heerlijke biologische producten van het land door lokale ondernemers. De Groene Haven is een lokaal en divers event waar de maker, producent, boer, ondernemer, burger en bewoner uit de regio samenkomen op de Markt in Almere Haven.

Praktische informatie

De Winter Fair is er op zaterdag 16 december van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag 17 december van 11:00 tot 17:00 uur. Kijk voor de laatste informatie en het actuele programma op de website en socials van www.promenade-almerehaven.nl/winter-fair.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto