Het team van Almere DEZE WEEK. (Foto: Marco ter Beek)
Het team van Almere DEZE WEEK. (Foto: Marco ter Beek)

Fijne feestdagen en een fantastisch 2024!

Algemeen

Het team van Almere DEZE WEEK en Almere Zaken wenst alle lezers en relaties een goed en gezond 2024 toe.

Het was een bewogen jaar voor Almere, zoals u ook volgende week kunt lezen in het traditionele jaaroverzicht. 2023 zorgde voor veel herinneringen. Verdrietige, zo namen we afscheid van oud-wethouder Adri Duijvestein en de eerste bewoonster van Almere, Lia de Clerk. Ook waren er opvallend veel incidenten. Maar er waren ook vrolijke gebeurtenissen. Zo werd Hein van der Loo geïnstalleerd als nieuwe burgemeester en promoveerde Almere City FC naar de eredivisie.

Ook voor onze krant was 2023 een bijzonder jaar. Robert Mienstra ging met pensioen en nam afscheid als journalist en columnist. We hebben met Indira Draijer een talentvolle opvolger in huis. Ook trok de website veel nieuwe bezoekers en trok onze geïntroduceerde nieuwsbrief in korte tijd meer dan duizend geïnteresseerden. Daarnaast wonnen we met ons initiatief ‘Stadsgesprekken’ de landelijke Prijs voor de Nieuwbladjournalistiek.
We hopen dat 2024 een prachtjaar mag worden. Het zal ongetwijfeld weer een jaar worden met hoogte- en dieptepunten. We zullen u daar – als ‘ogen en oren’ van de stad - over blijven informeren.

Laten we in de tussentijd een beetje op elkaar letten, zodat Almere de mooie stad blijft die het is.

Ineke van Oostrom , Indira Draijer, Petra Onderwater, Fiona Mirea, Theo Bouwman, Fred Rotgans, Marcel Beijer, Martin van Feggelen en Ron Broertjes.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto