De line up van ZAND is bekend. (Archieffoto: Fred Rotgans)
De line up van ZAND is bekend. (Archieffoto: Fred Rotgans)

Line-up strandfestival ZAND bekend

Algemeen

ALMERE – Acda en de Munnik, BLØF, de Edwin Evers Band, Son Mieux, Claude, Sera, Clouseau, Chef’Special en Guus Meeuwis zijn dit jaar te zien tijdens strandfestival ZAND.

De vijftiende editie van het Almeerse festival wordt gehouden op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus. Voor het eerst in tien jaar is het festival dus weer verdeeld over twee dagen. Naast de zaterdag is er ook een programma op vrijdagavond. Vrijdagavond 23 augustus gaat het strandfestival van start met optredens van Acda en de Munnik, BLØF en Edwin Evers Band. Op zaterdag 24 augustus zijn bezoekers vanaf 13.00 uur welkom op het Almeerderstrand voor de optredens van Son Mieux, Claude, Sera, Clouseau, Chef’Special en Guus Meeuwis.

Kaartverkoop

De openbare kaartverkoop voor Strandfestival ZAND 2024 start maandag 19 februari om 10.00 uur via strandfestivalzand.nl. Wie zich heeft geregistreerd voor de pre-sale kan vanaf vandaag al tickets kopen. Daarnaast start er morgen, woensdag 14 februari, een voorverkoop via hoofdsponsor ING via ing.nl/strandfestivalzand. 

Ticketfases

Net als voorgaande jaren werkt Strandfestival ZAND met ticketfases. Hoe eerder je je ticket koopt, hoe goedkoper deze is. Naast reguliere tickets zijn er VIP arrangementen en voordelige groepstickets beschikbaar. Ook is het mogelijk om een weekendticket met toegang op vrijdag en zaterdag met korting te bestellen. Voor zaterdag 24 augustus biedt ZAND ook jeugdtickets aan voor kinderen t/m 15 jaar. Hierbij is volwassen begeleiding verplicht.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto