Oma Corry had de dag van haar leven. (Foto: aangeleverd)
Oma Corry had de dag van haar leven. (Foto: aangeleverd)

Oma Corry (93) maakt reis van haar leven

Algemeen

ALMERE - Oma Corry (93) uit Almere kreeg afgelopen vrijdag de reis van haar leven met een rondvlucht in een sportvliegtuigje.

‘Wat geef je een 93-jarige als cadeau?’, vroegen de (klein)kinderen zich af. Alle wensen van (o)ma Corry zijn wel zo’n beetje vervuld. Maar toen herinnerde iemand zich dat oma ooit had laten doorschemeren dat ze wel in een sportvliegtuigje zou durven stappen. En dus zorgde de familie ervoor dat die wens afgelopen vrijdag in vervulling ging. Het cadeau was al aangekondigd, maar het wachten was op gunstige weersomstandigheden. Die waren er vrijdag.
Een goede vriend van (klein)dochter Lisa is piloot en vliegt wel eens vanaf vliegveld Lelystad. Dus kreeg (o)ma Corry eindelijk haar “boarding pass” en werd het luchtruim gekozen.
Niet alleen oma Corry genoot met volle teugen, ook haar nageslacht had (o)ma in tijden niet zo gelukkig gezien. De vlucht ging vanaf Lelystad naar haar eigen woning en vervolgens door naar het Muiderslot en verder langs het Markermeer richting Volendam. Daarna werd overgestoken naar de Oostvaarderplassen om vervolgens weer veilig te landen op Lelystad Airport. (O)ma Corry sloot deze perfecte dag af met de woorden: “Het mooiste cadeau van mijn hele leven.’

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto