Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Almeerse Ayah (13) door naar Sing-off van The Voice Kids

Redactie

ALMERE – De 13-jarige Ayah Loukile uit Almere is door naar de halve finale van The Voice Kids. In de uitzending van afgelopen vrijdag was te zien hoe zij met haar optreden coach Ilse de Lange wist te overtuigen om haar mee te nemen naar de zogenoemde Sing-off.

Tijdens The Battles zong Ayah met twee medekandidaten het nummer ‘What a man/girl gotta do’ van The Jonas Brothers. Na hun swingende optreden besloot hun trotse coach Ilse uiteindelijk om Ayah mee te nemen naar de volgende ronde. Tijdens de Sing-off, die aanstaande vrijdagavond wordt uitgezonden op RTL4, strijden zeventien overgebleven kandidaten om een felbegeerde plek in de liveshow. Elke coach mag maar één kandidaat meenemen naar deze grote finale, dus dat wordt een spannende strijd.

Stimulans

Het Almeerse zangtalent heeft in elk geval hard gewerkt om goed beslagen ten ijs te komen vrijdag. Dankzij verschillende coachingsessies en zanglessen van Babette Labeij heeft Ayah een enorme groei doorgemaakt. Alle positieve reacties zijn voor haar ook een enorme stimulans om door te gaan. De leerlinge van het Arte College houdt zowel van zingen als acteren en is op het podium in haar element. Volg haar muzikale reis op Instagram.

Lynn Ruyssenaers

De Almeerse Lynn Ruyssenaers kreeg een week eerder ook lovende woorden van de coaches. Zij zong in haar battle met twee medekandidaten het nummer ‘Liar’ van Davina Michelle. Coach Snelle vond haar performance ontzettend goed, maar hij nam uiteindelijk toch een andere kandidaat mee naar de halve finale. Toch kan ook Lynn met trots terugkijken op haar deelname aan The Voice Kids.

De halve finale van The Voice Kids is vrijdagavond om 20.00 uur te zien op RTL4.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto