Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Berdien Stenberg schenkt dwarsfluiten aan Muziekids Studio Almere

Redactie

STAD - De bekende Almeerse fluitiste Berdien Stenberg heeft drie kleurrijke NUVO dwarsfluiten geschonken aan de Muziekids Studio Almere. In deze muziekruimte in DeKinderkliniek kunnen kinderen die ziek zijn en daarvoor behandeld worden muziek ontdekken en beleven door diverse muziekinstrumenten te bespelen.

De trotse studioleider Sjoerd van Ravenzwaaij nam de fraaie instrumenten dankbaar in ontvangst. “Berdien is een echte Muziekids vriend, die zeer betrokken is bij het bijzondere muzikale project dat de jeugdige patiënten in DeKinderkliniek even doet vergeten dat ze ziek zijn. Zich kunnen ontspannen en zich even prettig voelen bij het zo enorm fijne en leuke muziekmaken. Hoe mooi en geweldig is dat.”

De NUVO Flute-serie wordt zeer geprezen door docenten en professionele muzikanten over de hele wereld. “De NUVO-fluit is perfect geschikt voor jonge muzikanten. Eenvoudig hanteerbaar en - vooral voor onze studio in de polikliniek - met vervangbare mondstukken, makkelijk in het onderhoud en daarbij tevens honderd procent afwasbaar. Dus, heel belangrijk voor de kids, bijzonder hygiënisch.

Meer informatie: https//muziekids.nl/almere

Berdien Stenberg overhandigde de NUVO-fluiten aan studioleider Sjoerd van Ravenzwaaij. (Foto: aangeleverd)

Afbeelding

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto