Open dag Windesheim

Redactie

STAD – Hogeschool Windesheim in Almere houdt op zaterdag 9 november een open dag voor aankomende studenten. Havisten, mbo-ers en vwo-ers kunnen alvast een eerste indruk opdoen van de opleidingen in het hoger onderwijs.

Van 10.00 tot 14.30 uur zijn er diverse voorlichtingsactiviteiten, zoals workshops over studeren aan het hbo, studeren met een functiebeperking, studiefinanciering en hulp bij studiekeuze. Tijdens drie voorlichtingsrondes geven alle opleidingen acte de présence.

Bachelor of Associate degree

Op de open dag kunnen studiekiezers kennismaken met bachelor- en Ad-opleidingen. Een Bachelor duurt 4 jaar en een Ad (Associate degree) 2 jaar. Bij een Ad krijgen studenten extra begeleiding om bijvoorbeeld de overgang van mbo naar hbo te vergemakkelijken.

Sport, Bewegen en Ondernemen

Op de open dag wordt ook informatie gegeven over een Ad-opleiding in ontwikkeling: ‘Sport, Bewegen en Ondernemen.’ Windesheim is van plan om deze opleiding aan te bieden in Almere en Zwolle vanaf september 2020. Goedkeuring hiervoor is aangevraagd.

Voor geïnteresseerden in de deeltijdopleidingen Leraar Basisonderwijs (Pabo), Pedagogisch Educatief Professional of Verpleegkunde is er een extra voorlichtingsmoment op donderdag 14 november van 19.00 tot 20.30 uur.

De open dag vindt plaats op zaterdag 9 november van 10.00 tot 14.30 uur op de locaties de Landdrost en Stad College het Baken.

Aanmelden:

windesheimflevoland.nl/opendag.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto