Marcelencio Esajas in actie voor Almere City. (Foto: Digishotspro)
Marcelencio Esajas in actie voor Almere City. (Foto: Digishotspro) Digishotspro

Almere City FC begonnen met voorbereiding

Sport

FBK SPORTPARK - Almere City FC is onder de nieuwe trainer Gertjan Verbeek aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Vorige week werd in Swifterbant een oefenwedstrijd tegen het samengestelde regioteam Dronten met 0-7 gewonnen. SenS Online Solutions is shirtsponsor tijdens de voorbereiding.

De voorbereiding startte al die zaterdag daarvoor met een uitwedstrijd tegen Jong Heerenveen. In totaal werkt de selectie van trainer Gertjan Verbeek acht oefenwedstrijden af. De Keuken Kampioen Divisie start voor Almere City FC op maandag 9 augustus in Wijdewormer tegen Jong AZ.
Vorig seizoen was SenS Online Solutions met gerichte online marketingcampagnes medeverantwoordelijk voor het uitverkopen van het Yanmar Stadion tijdens #Project4501. De meest laagdrempelige seizoenkaartcampagne van Nederland leverde uiteindelijk 3.800 seizoenkaarten op. #Project4501 stond prominent op de borst tijdens de oefencampagne.
Algemeen directeur John Bes van Almere City FC: “Dit jaar ligt de focus op het laten groeien van de online marketing kanalen van de club in bereik en kwaliteit. Met dit partnership is deze uitdaging bij SenS Online Solutions in goede handen.”

Online groei

De gebroeders Sluijter, eigenaar van het online marketingbureau, ondersteunen de club dit seizoen om online nog meer smoel te krijgen. Robin Sluijter van SenS Online Solutions: “Vorig seizoen maakte de club al een online groei van 22 procent mee, maar wij zijn ervan overtuigd dat we die groei dit seizoen met onze inzet kunnen versnellen.”
De samenwerking komt voort uit de hechte band met Almere City FC. Marcel Sluijter: ,,Tijdens de crisis heeft Almere City FC laten zien de zaken anders aan te pakken. Wij zijn ervan overtuigd dat de club alleen maar grotere stappen kan zetten nu de crisis voorbij is en iedereen snakt naar vrijheid en blijheid.”

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto