De actie werd vorige week gelanceerd. (Foto: Ron Baltus)
De actie werd vorige week gelanceerd. (Foto: Ron Baltus) Ron Baltus

Voor 5 euro tien keer met de bus naar Almere City FC

Sport

FBK SPORTPARK - In samenwerking met Keolis (het moederbedrijf van de allGo stadsbussen) en de gemeente biedt Almere City seizoenkaarthouders van de club een Go 20-reizenkaarten Dal aan voor vijf euro. Er zijn in totaal duizend OV-chipkaarten beschikbaar.

Dit betekent dat seizoenkaarthouders op vrijdagavond of in het weekend met de bus tien keer een wedstrijd kunnen bezoeken. bezoeken. Tijdens de wedstrijddagen worden er vanuit het Station Almere Centrum standaard twee extra bussen ingezet met als eindbestemming het Yanmar Stadion. De chauffeurs zijn Almere City FC supporters en in de bussen wordt bijvoorbeeld het programmaboekje uitgedeeld. Ook na de wedstrijd staan de bussen weer klaar om fans naar huis te brengen. Lang wachten is niet nodig. Na de wedstrijden vertrekt er ongeveer elke 5 minuten een bus.

Enthousiast

De OV-chipkaart is het resultaat van intensieve gesprekken van Almere City FC met Keolis en de gemeente de afgelopen maanden, waarbij de drie partijen de kosten grotendeels dekken. Algemeen directeur John Bes van Almere City FC is enthousiast: “Dit gezamenlijke initiatief onderbouwt de duurzame ambitie van club en stad. Daarnaast bieden we onze seizoenkaarthouders hiermee een veilig, goedkoop en gezellig alternatief voor de auto.”

Ryan Flamingo naar Serie A

De 18-jarige verdediger Ryan Flamingo van Almere City FC speelt komend seizoen voor U.S. Sassuolo in de Italiaanse serie A.

De talentvolle verdediger speelde het afgelopen half jaar al in Italië op huurbasis maar heeft daar nu een contract aangeboden gekregen.
Flamingo kwam in Almer uit voor het Onder 21-elftal, dat getraind wordt door Hedwiges Maduro. In de winter nam U.S. Sassuolo hem echter over en maakte daar voldoende indruk om het huurcontract te lichten. De jonge verdediger kreeg een contract voor vier jaar aangeboden.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto