Atletiekvereniging Almere '81 organiseert dit jaar een Jubileumloop. (Archieffoto: aangeleverd)
Atletiekvereniging Almere '81 organiseert dit jaar een Jubileumloop. (Archieffoto: aangeleverd) Almere DEZE WEEK

Badhanddoek voor deelnemers Jubileumloop

Sport

ALMERE - Atletiekvereniging Almere ’81 bestaat dit jaar 40 jaar. Ter gelegenheid hiervan wordt een jubileumloop georganiseerd op zondag 3 oktober 2021. Deelnemers krijgen een badhanddoek cadeau.

Deze recreatieve hardloopwedstrijd gaat over het parcours van de bekende Almeerse Lenteloop. Het is de 35e keer dat deze loop plaatsvindt. Ter gelegenheid van deze twee jubilea krijgen alle deelnemers een mooie badhanddoek cadeau. Een geschenk dat je niet wilt missen. De loop gaat zeker door. De gemeente heeft de benodigde vergunning afgelopen week verleend.

Aanmelden

Wel zijn er enkele organisatorische aanpassingen. Het is NIET mogelijk om je op zondag 3 oktober als deelnemer aan te melden. Wil je deelnemen? Dan kun je je alleen van tevoren inschrijven. Dat kan via de website tot middernacht op donderdagavond 30 september. Op zaterdagochtend 2 oktober (van 9.30 tot 12.00)is er nog een laatste kans om je in te schrijven in de kantine van het clubgebouw op de atletiekbaan op het sportpark Fanny Blankers-Koen aan de Estafettelaan 13. Daarna is de inschrijving gesloten en is deelname niet meer mogelijk.

Diverse afstanden

De loop kent diverse afstanden. Voor basisschoolleerlingen is er de 1100 meter. Voor de startende loper is er de 5 kilometer. Maar ook de populaire afstanden 10 kilometer en de halve marathon staan op het programma. Ben je in training voor de marathon van Amsterdam in oktober? Dan is deelname aan de 30 kilometer afstand een ideale voorbereiding.

Ga voor meer informatie of inschrijven naar www.jubileumloop.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto