Het team van FIT Almere (Foto: Geert Berghuis)
Het team van FIT Almere (Foto: Geert Berghuis) Geert Berghuis

FIT Almere stoomt door

Sport

PARKWIJK - Na de overwinning vorige week thuis tegen Roosterse moesten de badmintonners van FIT Almere dit weekend afreizen naar Hoorn. Ook hier werd een 8-0 overwinning gepakt waardoor het team nog steeds zonder puntverlies is.

De negen spelers die zondag stonden opgesteld hadden afgelopen week allemaal een internationaal toernooi gespeeld wat toch een ander soort focus, beleving is en ook een ander soort vermoeidheid. Coach Dave Khodabux had het team dan ook vooraf benadrukt om in ieder geval gelijk aan het begin van de wedstrijden de focus te pakken, wat zeker aan het begin van de wedstrijden ook goed lukte, aldus de coach. De opstelling van Almere was nagenoeg gelijk aan die van vorige week , alleen Kirsten de Wit speelde het damesdubbel in plaats van Cheryl Seinen, die als tweede coach fungeerde. Desondanks een eenzijdige wedstrijd waarin de tegenstander het Almere niet lastig kon maken. Alle acht partijen werden met 2-0 gewonnen. 

Zondag 25 september om 14.00 uur kan de zegereeks worden voortgezet als 2dA Smashing de tegenstander zal zijn. Het hele verslag is te lezen op de website van BV Almere.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto