Schaakvereniging Almere organiseert 24 maart voor de dertigste keer het SchoolSchaakToernooi Almere. (Foto: aangeleverd)
Schaakvereniging Almere organiseert 24 maart voor de dertigste keer het SchoolSchaakToernooi Almere. (Foto: aangeleverd) Almere DEZE WEEK

Inschrijven voor SchoolSchaakToernooi voor 19 februari

Sport

ALMERE – Scholen die mee willen doen aan het SchoolSchaakToernooi Almere moeten zich voor zondag 19 februari daarvoor aanmelden.  

Voor de 32ste keer organiseert Schaakvereniging Almere in samenwerking met Schaakbond Groot Amsterdam het SchoolSchaakToernooi Almere. Deelname staat open voor basisscholen uit de regio Almere. De hoogst geëindigde teams plaatsen zich voor de regionale wedstrijden in Amsterdam. Het winnende team in Amsterdam plaatst zich voor het Nederlands Kampioenschap Schoolschaken.

Een schoolteam bestaat uit vier tot zes spelers en een begeleider. Leeftijd is niet van belang, enige schaakkennis wel. De bijdrage van 7,50 euro per team kan de wedstrijddag contant aan de speelzaal worden voldaan. Het is mogelijk om meer dan één team in te schrijven. Het toernooi wordt gehouden in het Topsportcentrum in Poort.
Scholen die mee willen doen moeten zich online aanmelden vóór zondag 19 februari via de website schoolschaak2023.schakenalmere.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto