Keeper Nordin Bakker in actie. (Foto: Ron Baltus)
Keeper Nordin Bakker in actie. (Foto: Ron Baltus) Ron Baltus

Keeper Almere City FC genomineerd voor Gouden Schild

Sport

FBK SPORTPARK – Keeper Nordin Bakker van Almere City FC is genomineerd voor een Gouden Schild die hoort bij de titel ‘Beste Keeper van de Keuken Kampioen Divisie’. Fans kunnen nu hun stem uitbrengen. De winnaars van de Gouden Schilden worden op 24 mei tijdens het Kampioensdiner bekendgemaakt.

Andere keepers die genomineerd zijn, zijn Romain Matthys van MVV Maastricht, Michael Brouwer (Heracles Almelo) en Jasper Schendelaar (PEC Zwolle). In de categorie ‘Beste Speler’ zijn Emil Hansson (Heracles Almelo), Thomas van den Belt (PEC Zwolle), Apostolos Vellios (PEC Zwolle), Elías Már Ómarsson (NAC Breda) & Dylan Vente genomineerd.
Naast de eretitels ‘Beste Speler’ en ‘Beste Keeper’ is er ook Gouden Schild te verdelen in de categorie ‘Beste Talent’. Soulyman Allouch (Jong AZ/VVV-Venlo), Kian Fitz-Jim (Jong Ajax), Younes Taha, (PEC Zwolle) en Ruben van Bommel (MVV Maastricht) hebben gedurende het seizoen de trainers en aanvoerders het meest overtuigd van hun kwaliteiten en zijn terecht genomineerd.

De stempagina is hier te vinden.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto