Mo Hersi, Tineke Schouten en Charly Luske. (Foto: Janita Sassen)
Mo Hersi, Tineke Schouten en Charly Luske. (Foto: Janita Sassen)

Almeerse artiesten centraal tijdens Alles Almere Festival in Kunstlinie

Uit

ALMERE - Kunstlinie presenteert van donderdag 9 tot en met zondag 12 december de eerste editie van het Alles Almere Festival. Daarin staan artiesten uit Almere centraal, zowel professioneel als amateurs.

Bekende Almeerse artiesten, zoals comédienne Tineke Schouten, inspirerend comedian Mo Hersi, zanger Charly Luske, jeugdtheatergezelschap BonteHond en cabaretier Arie Koomen, geven acte de présence op het Alles Almere Festival. Ook De Almeerse Christmas Proms van TOP Theaterproducties en De Grote Almeerse Kerst Sing-a-Long van het Almeers Jeugd Symfonie Orkest en Theaterschool Almere zijn te zien tijdens het festival en Goede Rede presenteert een klassiek concert van het Trio Patey, Tilanus & Willers.  

Kostuums in de spotlight

De bonte mix van professionele artiesten en lokale talenten van het Alles Almere Festival laat in een achttal voorstellingen zien hoeveel talent er in de stad woont en rondloopt. In de hal van Kunstlinie komt verder een pop-up-tentoonstelling over kostuums van Almeerse makers. Daarin zoekt Kunstlinie de samenwerking met Almeerse theatergezelschappen Vis à Vis en Suburbia. 

Nog onder voorbehoud van de actuele coronamaatregelen-situatie is de laatste smaakmaker van het festival: een Backstage Tour door het achterhuis van Kunstlinie, waar alle geheimen rondom (het faciliteren) van voorstellingen aan het licht komen. 

Festivalprogramma

Het Alles Almere Festival vindt plaats van donderdag 9 tot en met zondag 12 december. Het complete festivalprogramma kun je vinden op kunstlinie.nl/podium/alles-almere-festival.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto