Het jubileumconcert van Z.o.o. Guitar Duo is verplaatst. (Foto: Claudia Kamergorodski)
Het jubileumconcert van Z.o.o. Guitar Duo is verplaatst. (Foto: Claudia Kamergorodski) Photographer: Claudia Kamergorodski

Goede Rede Concerten naar de middag verplaatst

Uit

HAVEN - Met de huidige coronamaatregelen is het bij veel organisaties puzzelen met de activiteiten tot en met zondag 19 december. Het is Goede Rede Concerten gelukt om toch nog drie concerten te laten plaatsvinden in de middagen.

Kerstconcert Vrouwenkoor Nordlys

Op vrijdag 10 december om 15.00 uur is het Kerstconcert van Vrouwenkoor Nordlys. Zij combineren Engelse koormuziek uit de 20ste en 21ste eeuw met Scandinavische kerstliederen. Op het programma staan onder andere de Ceremony of Carols en het titellied van Tomorrow Shall Be My Dancing Day. Met medewerking van harpiste Beate Loonstra.

Goede Rede Klassiek in Kunstlinie

Op zondag 12 december om 14.00 uur is het weer tijd voor Goede Rede Klassiek bij Kunstlinie. De drie jonge topmusici Olivier Patey (klarinet), Diet Tilanus (viool) en Martijn Willers (piano) laten Beethoven van zijn zonnigste kant horen in het ‘Gassenhauer’ pianotrio. Ook met muziek van Milhaud en Chatsjatoerjan.

Jubileumconcert Z.o.o. guitar duo

Het jubileumconcert van het Almeerse Z.o.o guitar duo voor eigen publiek dreigde even in het water te vallen, maar kon worden verplaatst naar zaterdag 18 december om 14.00 uur in Goede Rede. Marion Schaap en Peter Constant vieren hun indrukwekkende staat van dienst van 30 jaar als vooraanstaand internationaal gitaarduo. Zij nemen het publiek mee in een muzikaal eerbetoon aan de vele jaren passie en liefde voor de gitaar. 

Reserveren kan via www.goederedeconcerten.nl of 06-80140467.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto