Tijdens het matineeconcert zet het AJSO zowel het orkest als een viertal solisten in the spotlight. (Foto: aangeleverd)
Tijdens het matineeconcert zet het AJSO zowel het orkest als een viertal solisten in the spotlight. (Foto: aangeleverd)

Matineeconcert AJSO in Kunstlinie gaat door

Uit

ALMERE - Het matineeconcert van het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) gaat door. Om zoveel mogelijk bezoekers te laten genieten van het concert treedt het orkest zondag 13 februari twee keer op in Kunstlinie Almere, om 14.00 uur en 16.00 uur. 

Het AJSO bestaat uit zo’n 80 musici van 13 jaar en ouder. Onder leiding van dirigent Hans Welle staat het AJSO garant voor een gezellige middag vol muzikaal vermaak.  ”We zijn heel blij dat we na twee jaar eindelijk weer mogen optreden, al was het wel een uitdaging om alles op zo’n korte termijn nog te regelen. Maar dat is gelukt en we gaan zondag een mooi programma presenteren met als thema: In the spotlight”, vertelt Hans Welle. “We kunnen eindelijk ons orkest weer eens voor het voetlicht brengen en zullen daarnaast vier solisten die vanuit het AJSO komen in the spotlight zetten.”

Het wordt weer een middag vol muzikaal vermaak, met een mix van klassieke muziek en lichte populaire werken. “En we gaan het publiek ook weer verrassen met een aantal onverwachte, ludieke elementen”, aldus Welle. 

Er is dit keer geen pauze, drankjes mogen mee de zaal in. Ga voor meer informatie naar www.ajso.nl en voor kaarten naar www.kunstlinie.nl. 

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto