Er zijn extra tickets beschikbaar voor Strandfestival ZAND. (Archieffoto: Fred Rotgans)
Er zijn extra tickets beschikbaar voor Strandfestival ZAND. (Archieffoto: Fred Rotgans)

Grootste Vrijmibo gaat niet door, extra tickets voor ZAND

Uit

ALMERE – De Grootste Vrijmibo (Vrijdagmiddagborrel) die Qmusic en Strandfestival ZAND wilden organiseren op het Almeerderstrand gaat niet door. 

“Het onverhoopt groot aantal evenementen deze post-Corona zomer is voor veel festivalbezoekers reden om steeds later te beslissen of en naar welk evenementen ze gaan. Dit maakt het voor ons als evenementenorganisator onmogelijk een evenement op het allerhoogste niveau te produceren”, melden de organisatoren. “Daarom is in overleg met alle betrokken partijen besloten om de eerste editie van De Grootste Vrijmibo niet door te laten gaan. Kaartkopers hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. Zij krijgen binnen zes weken de ticketgelden automatisch teruggestort.” 

Strandfestival ZAND

Ook is kaartkopers de mogelijkheid geboden om hun tickets kosteloos om te boeken naar Strandfestival ZAND, wat op zaterdag 20 augustus (een dag later) op het strand van Almere plaatsvindt. Op de mainstage zijn optredens van Kensington, Kraantje Pappie, Rolf Sanchez, Snelle & de Lieve Jongensband, Nick & Simon en Krezip. 

Voor ZAND zijn extra tickets beschikbaar gekomen. Ga voor info en tickets naar www.strandfestivalzand.nl


Uit de krant