(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Kunst is Leuk trapt culturele seizoen af in nieuw pand

Uit

STAD CENTRUM - De pop-up expositieruimte Kunst is Leuk opent 21 september haar deuren op een nieuwe locatie aan de Citadel 22, in het Stadshart van Almere. Daar wordt het nieuwe culturele seizoen afgetrapt met de expositie: Is dit kunst of mag het weg? 

De expositie is een initiatief dat startte via sociale media. In samenwerking met dit initiatief bouwt K=L een expositie waarbij het publiek wordt bevraagd en uitgenodigd om het gesprek te starten over kunst. Wat maakt iets kunst of wat juist niet? 

Feestelijke opening

De expositie bestaat uit kringloopkunst, maar ook uit werken van Almeerse kunstenaars. De officiële opening vindt plaats op vrijdag 22 september vanaf 15.00 uur met in de avond een openingsfeest van de nieuwe locatie van K=L van 19.00 tot 22.00 uur. Bezoekers mogen daarbij zelf bepalen welke dansplaatjes DJ’s Tias & Tim mogen draaien.

Kunst is Leuk wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Almere, Provincie Flevoland, UMB Group, VSB Fonds en Stichting Anke & Foktje Take Over. Volg Kunst is Leuk op Instagram of kijk op www.kunstisleukalmere.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto