Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Jong talent bij Nieuw Podium Klassiek Almere

Uit

BUITEN – Drie jonge muziektalenten treden vrijdag 13 november op bij het Nieuw Podium Klassiek Almere in De Wegwijzer in Almere Buiten.

Oirla van Ravenzwaaij is geboren in 2007 en speelt sinds 2016 de dwarsfluit. Zij heeft les van de Almeerse fluitiste Berdien Stenberg. Violiste Elizabeth Ruhadze is geboren in 2007, in een familie van professionele muzikanten. Haar vader is violist Igor Ruhadze, de initiatiefnemer van het Nieuw Podium Klassiek Almere. Andrej van Brakel is geboren in 2005 en begon op 4-jarige leeftijd met het spelen van cello. Hij won verschillende prestigieuze prijzen.

Dit programma is het eerste in een reeks concerten met kinderen onder de 18 jaar die studeren aan verschillende Nederlandse Conservatoria. “We weten allemaal hoe belangrijk het is om jonge talenten te koesteren”, benadrukt Igor Ruhadze. “Wij bieden ze graag een podium en hopen dat zij met hun optreden andere jonge muzikanten en muziekliefhebbers zullen inspireren.”

Het concert is vrijdag 13 november om 20.00 uur in De Wegwijzer aan de Makasserweg langs de Evenaar in Buiten. Kaarten (inclusief hapje en drankje na afloop) zijn verkrijgbaar via

www.npka.nl

Oirla van Ravenzwaaij, Elizabeth Ruhadze en Andrej van Brakel.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto