Jiar Kakesouri (Foto: politie)
Jiar Kakesouri (Foto: politie)

Politie: neergeschoten Almeerder is Jiar Kakesouri

112

ALMERE - De politie heeft in een uitzending van Opsporing Verzocht de naam en een foto vrijgegeven van de 25-jarige Almeerder die donderdag 3 november in de Hildo Kropstraat werd neergeschoten. Het gaat om Jiar Kakesouri. De man overleed een dag later aan zijn verwondingen.

Volgens de politie had de Almeerder een groep mannen nabij basisschool De Optimist ontmoet. Op een gegeven moment werd er geschoten en kwam de hulpdiensten ter plaatse. Ze vonden daar de zwaargewonde Kakesouri.
De Almeerder woonde niet ver van de plaats waar hij is neergeschoten. De politie weet inmiddels dat de nog onbekende daders zijn gevlucht in de richting van de Marcel Duchampstraat. Ook zijn er camerabeelden ontvangen, maar de politie is nog op zoek naar nieuwe informatie en/of beelden die van belang kunnen zijn. De politie verzoekt die beelden over te dragen aan de recherche. Ook wil de politie bewoners spreken die zeggen te weten wat de oorzaak is van de schietpartij. Die informatie kan helpen.
Ook met het vrijgeven van de naam en foto, hoopt de politie dat er mensen zijn die tips kunnen geven over het incident. Informatie delen kan via 0800-7000.
Het item in Opsporing Verzocht is hieronder te zien.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto