Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Running Dinner Almere op 28 februari

Algemeen

ALMERE - De Tafelronde 155 Almere is een groep enthousiaste heren die zich inzetten voor de stad. Deze groep heren zetten zich geheel belangeloos in voor de organisatie van het Running Dinner Almere en ondersteunen hiermee de lokale goede doelen die meedoen.


Vorig jaar mocht de Tafelronde 155 Almere een mooie waardecheque van maar liefst 8.000 euro overhandigen aan het Gouden Dagen project van Polderburen. De komende editie vindt plaats op 28 februari 2019 en wederom in het stadshart van Almere.

Belevenis

Het Running Dinner is de culinaire belevenis in het stadshart van Almere. Tijdens het Running Dinner wordt er een 3-gangendiner geserveerd op diverse locaties in het Stadshart van Almere. De deelnemers gaan op een gezellige manier dineren op drie verschillende locaties en leren nieuwe mensen kennen. Daarnaast levert deelname aan dit evenement een bijdrage op aan de goede doelen zoals Stichting Wensjes en Stichting Sky. Sky Vernes, een jongen van 3 jaar oud, heeft cerebrale parese: een aandoening waarbij kinderen moeite hebben met bewegen als gevolg van een hersenbeschadiging die ontstaan is voor het eerste levensjaar.
Tickets

Meedoen aan of meer informatie vinden over het Running Dinner Almere via de website: www.runningdinneralmere.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto