Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Grieks restaurant Pallas Athene opent deuren na brand

Algemeen

TUSSEN DE VAARTEN – Het duurde ruim een maand langer dan gepland, maar Wally en zijn vrouw Maria Paraschou van Pallas van Athene hebben weer de deuren geopend nadat een brand in januari hun Grieks restaurant verwoeste. Daarom nodigen zij iedereen uit aan Rembrandtweg in Tussen de Vaarten.


“Vanwege onder meer het inhuren van aannemers duurde het wat langer, maar wij zijn er weer klaar voor!”, vertelt Wally enthousiast. “De eerste dertien jaar hebben we achter de rug, op naar de 25.” Hij werd halverwege januari opgeschrikt door het bericht dat zijn restaurant in lichterlaaie stond veroorzaakt door een windlichtje bij de bar.
“Al snel bleek dat er grondig gesaneerd moest worden. Die gelegenheid hebben wij aangepakt om de geplande verbouwing naar voren te halen”, vervolgt Wally, die ontroerd is door de warme reacties die hij kreeg van gasten na de brand. “Dat had ik echt niet verwacht, maar het gaf ons veel steun.”
Wally vertelt daarna iets over ‘Pallas Athene 2.0’. “Het restaurant heeft een modernere uitstraling. Dat komt onder meer door de meer ‘lounge-inrichting’. Op onze nieuwe stoelen zit je werkelijk heerlijk. Je krijgt er zo een vakantiegevoel van; helemaal als er livemuziek is van Griekse bodem”, knipoogt Wally, die vervolgens een tip van de sluier oplicht van de nieuwe menukaart. “De wijnkaart is uitgebreid en we hebben een loempia met gyros. Dat wordt een hit, maar natuurlijk hebben we ook nog steeds ons voordelige driegangen-menu.”
Meer informatie of reserveren: www.pallasathenealmere.nl of bel: 036-5232552.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto