Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Tafelronde Almere organiseert Running Dinner

Algemeen

HAVEN CENTRUM - Gezellig dineren in de Havenkom van Almere en tegelijk bijdragen aan een goed doel. De Tafelronde van Almere maakt het mogelijk tijdens alweer de zevende editie van het Running Dinner.


Bij het Running Dinner wordt er een driegangendiner geserveerd bij verschillende restaurants. Tussen de gangen wordt er gewisseld van restaurant en wisselt tevens het tafel-gezelschap. Bij wie men aan tafel komt is een verassing. Een geweldige manier om verschillende restaurants te ontdekken en verschillende mensen te ontmoeten.
Deze ‘culinaire estafette’ wordt gehouden op dinsdag 3 november van 18.00 tot 22.30 uur in de Havenkom in Haven. Vier restaurants verlenen hun medewerking aan dit evenement: Brasserie Bakboord, Het Veerhuys, Krab aan de Haven en Restaurant Bij Brons.

Goed doel

Tijdens de vorige editie is er een cheque van maar liefst 5.000 euro overhandigd aan Stichting Jeugdsportfonds Almere. Dit jaar gaan de opbrengsten naar twee andere lokale goede doelen: stichting kinderboerderij De Stek en stichting FARE Almere. Tijdens het event zullen beide stichtingen zich presenteren en kort uitleggen wat hun stichting doet, waarom en voor wie zij hulp bieden.
Kaarten zijn te reserveren via de website www.rt155.nl. Een couvert kost 100 euro per persoon. Dat omvat een driegangenmenu inclusief drankjes, de bijdrage aan de goede doelen en een gezellige avond.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto