Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Buitenplaats Oosterwold: wonen in een groene oase

Algemeen

OOSTERWOLD – Een weids polderlandschap met bossen, weiden en akkers, dat is Oosterwold. Het groene hart van Almere tussen de A27 en Waterlandseweg. Bij het Kathedralenbos zal Buitenplaats Oosterwold ontstaan.


Geen doorsnee woonwijk, maar een vernieuwend polderwoonpark. Een groene oase met waterpartijen, bomen, struiken en veel ruimte voor stadslandbouw. Een ontwerp van landschapsarchitecten Loos Van Vliet. Binnen het polderpark komen - tegen interessante prijzen - bouwrijpe woonpercelen vrij. Percelen voor het realiseren van woondromen, helemaal als je ook nog groene vingers hebt.
Voor de woningen bestaat grote vrijheid van keuze. Een aantal aantrekkelijke woonconcepten worden al vanaf 135.000 euro aangeboden, maar men is ook vrij zelf een woning te realiseren. Dit maakt Buitenplaats Oosterwold mede uniek. Het polderpark geeft met recht antwoord op ‘Almere houdt van jou’. Naar verwachting worden de eerste percelen in het voorjaar van 2016 opgeleverd.
De grondwerkzaamheden en het inplanten zal begin volgend jaar starten. Alle bewoners krijgen met een eigen siertuin, boomgaard, kruiden- of moestuin zelf ook nog veel ruimte voor zaaien en oogsten.
Zaterdag 7 maart is er een informatiebijeenkomst. Aanmelden hiervoor kan via de website: www.buitenplaatsoosterwold.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto